Ana a fost cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o până acum. Mlădioasă, dar cu mâini puternice, iute la mânie și vorbăreață, are o slăbiciune pentru zorzoane, pantofi și pomezile pentru mâini. Ne-a dat tot ce a avut mai bun și a știut să crească în noi ce am avut noi mai bun.

Antoaneta este cea mai puternică femeie din lume: a putut orice a vrut să facă, și a făcut orice a vrut, nu s-a plâns niciodată de nimic și a râs mereu cu poftă. Iubește ciocolata, șuetele cu fetele și poveștile de amor și o intimidează și acum bărbații înalți.

Pe noi ne cheamă ca pe ele, adica Ana și Antoaneta, suntem surori și lucrul la care semănăm fără nici o îndoială este că amândouă avem plăcerea nesfârșită a răsfățului și o atracție de nestăpânit pentru podoabe și bijuterii care poate fi văzut aici . Am crezut toată viața noastră că ele nu sunt niciodată destule și că nu avem niciodată de ajuns.

Și Ana și Antoaneta, adică și mama și bunica noastră sunt două modele de îndemânare și răbdare, feminitate din alt timp și cochetărie. Amândouă ne-au învățat că numai o femeie puternică este o femeie cu adevărat frumoasă. Am crescut alături de ele, iubindu-ne cu disperare, certându-ne cu sete. Și mama și bunica ne-au ajutat să ne facem rochii și mărgele, poșete și pălării și nu au considerat pierdut nici un centimentru tăiat pe furiș din hainele lor preferate. La 10 ani distanță, fiecare dintre noi le-a purtat șalurile, cerceii, parfumurile, pantofii, brățările, poșetele.

Le purtăm cu mâdrie și dragoste numele, pentru că amândouă suntem convinse că fiecare femeie este de fapt femeile din care se trage. Sunem mândre să fi moștenit de la ele ceea ce ne face pe toate patru să fim Chic Victims.

Ana & Antoaneta best android spy apps https://spying.ninja/

Te afli aici : Acasă » Noi
Web design by End Soft Design   | ANPC Termeni și condiții © Chic Victim 2018 paypal